Weer een dagje vrij & ELIZE KOMT! - Reisverslag uit Kuopio, Finland van Irene Dijksterhuis - WaarBenJij.nu Weer een dagje vrij & ELIZE KOMT! - Reisverslag uit Kuopio, Finland van Irene Dijksterhuis - WaarBenJij.nu

Weer een dagje vrij & ELIZE KOMT!

Blijf op de hoogte en volg Irene

08 November 2017 | Finland, Kuopio

Vandaag is weer een lekkere vrije dag die niet zoveel verschilt van gisteren. Beetje werken, beetje lezen (weer een boek uit (Hals over kop, echt zo'n vrouwenboek) en series kijken. Verder heb ik niet veel gedaan. De sneeuw is inmiddels helemaal weggesmolten, dus alles is nu weer kaal en dor. Jammer voor hoe alles eruit ziet, maar fijn dat ik weer normaal kan fietsen/lopen.

Oja, ik heb ook nog even boodschapje gedaan bij K-market. Voor echt maar een paar dingen 19 euro... zucht... Maarja, anders moest ik helemaal naar Prisma of Lidl.

Rond kwart over 5 ben ik gaan lopen naar het station (1 uur en 5 minuten lopen), want Elize komt vandaag! Ik had geen zin om 2 keer voor de bus te betalen dus vandaar dat ik ging lopen. Bovendien heb ik de hele dag stilgezeten dus het is gezond. Ik had er echt zin in! :) Om half 7 kwam ze aan, en het was meteen gezellig :)
We hebben de buskaart opgeladen en toen met de bus naar mn kamer gegaan. Ik had geen extra deken, dus die hebben we bij 2 Franse meiden in een ander gebouw opgehaald.
Als avondeten even snelle hap, 2 pizza's, lekker! Na het eten hebben we wat gepraat en 2 afleveringen van Once Upon a TIme gekeken :) + het Rwanda filmpje nog een keer + Rwanda filmpjes die ik nog op m'n camera had en nog wat andere filmpjes op mn laptop :)

Morgen gaan we een druk programma tegemoet, dus stay tuned!

Irene

Een blog om mijn reizen op te kunnen bijhouden. Het lijkt me leuk om anderen op de hoogte te houden met waar ik mee bezig ben en wat ik meemaak. Mijn eerste reis zal naar Rwanda zijn, om het project Mwana Ukundwa (geliefd kind) te kunnen bezoeken. De tweede reis waar ik verslag van zal gaan doen zal gaan over mijn minorperiode in Finland! Ik ga daar 4 maanden studeren aan de University of Eastern Finland, in Kuopio. Superveel zin in!

Actief sinds 01 April 2017