Dag 1 - de autorit naar Oostenrijk! - Reisverslag uit Gaschurn, Oostenrijk van Irene Dijksterhuis - WaarBenJij.nu Dag 1 - de autorit naar Oostenrijk! - Reisverslag uit Gaschurn, Oostenrijk van Irene Dijksterhuis - WaarBenJij.nu

Dag 1 - de autorit naar Oostenrijk!

Blijf op de hoogte en volg Irene

21 Juli 2018 | Oostenrijk, Gaschurn

Vandaag is de dag! Voor het eerst in mn leven ga ik naar Oostenrijk! Ik heb er heel veel zin in! Om half 7 staan we op, om te ontbijten, de laatste dingetjes in te pakken en de laatste aanwijzingen voor Fleur op te schrijven. Natuurlijk duurt alles langer dan verwacht, zoals altijd, zodat we uiteindelijk pas rond kwart over 8 wegrijden. Max en Mirjam zijn allang onderweg, maar zij waren de vignetten vergeten dus onderweg wachten ze op ons. Papa is alleen weer eens veel te eigenwijs, dus we nemen een afslag terwijl we die niet moeten nemen om bij hen te komen. Uiteindelijk rijden zij (na 3 uur wachten) via onze parkeerplaats weer verder. Onderweg eten we nog een keer bij een wegrestaurantje (ik een tomatensoep en pommes), en ik voel me alweer helemaal happy omdat we in Duitsland zijn! Veel later dan verwacht komen we tegen half 9 aan bij Vallülablick, het huisje waar we zullen verblijven. De man des huizes, Siegfried Lerch, komt al naar buiten waar we even wachten op M&M. Ik heb al een knuffelige lapjeskat gevonden. Het huisje is best klein, maar met veel kamers. Een eetkamer/keuken, 3 slaapkamers, een badkamer met wc en een aparte wc. Ook hebben we een grote hal waar we alle grote dingen zoals schoenen en alle spelletjes kunnen neerleggen. Het huisje is heel knus. We doen nog even een drankje in en dan gaan we lekker slapen.

Tags: reis, auto

Irene

Een blog om mijn reizen op te kunnen bijhouden. Het lijkt me leuk om anderen op de hoogte te houden met waar ik mee bezig ben en wat ik meemaak. Mijn eerste reis zal naar Rwanda zijn, om het project Mwana Ukundwa (geliefd kind) te kunnen bezoeken. De tweede reis waar ik verslag van zal gaan doen zal gaan over mijn minorperiode in Finland! Ik ga daar 4 maanden studeren aan de University of Eastern Finland, in Kuopio. Superveel zin in!

Actief sinds 01 April 2017