Dag 8 - Rühetag - Reisverslag uit Gaschurn, Oostenrijk van Irene Dijksterhuis - WaarBenJij.nu Dag 8 - Rühetag - Reisverslag uit Gaschurn, Oostenrijk van Irene Dijksterhuis - WaarBenJij.nu

Dag 8 - Rühetag

Blijf op de hoogte en volg Irene

28 Juli 2018 | Oostenrijk, Gaschurn

Na al het spazieren enzo gisteren, nemen we vandaag een welverdiende rustdag. En dat is heel goed uitgekozen, want het regent. We doen allemaal heerlijk rustig aan met gamen, lezen, haken, spelletjes en wat dingen opruimen/uitzoeken (kranten bijvoorbeeld). Eind van de ochtend ga ik met pap en mam naar het centrum, om even wat kaarten in te slaan. Hier is, heel irritant, alles dicht vanaf 12. Dus we zijn net op tijd met de kaarten, maar we kunnen niet meer naar het toeristenbureau ofzo. Neegeploft op een terrasje met een gebakje en koffie beginnen we aan de klus van het kaartenschrijven. Ik schrijf er dit jaar 5, (Dieuwertje, Maartje, Dani, Marlinde en Lianne) en pap en mam schrijven er ook nog 8. Top, hebben we dat ook weer gedaan.
Papa en mam gaan eind van de middag (nu het weer droog is) nog een stuk wandelen, waarbij ze 3 uur wegblijven maar wel een hele toffe wandeling maken. ’s Avonds gaan we uiteten bij pizzeria Capriola in Gaschurn. Ik had een knoflooksoep en tortelini met rode saus. ’t Was een simpel restaurantje, maar wel prima. Ik heb helaas (NOG STEEDS) de uitslag van mn scriptie niet, wat betekent dat ik nog steeds niet officieel gezien afgestudeerd ben… duurt lang!
Ik lees vandaag mn tweede boek uit (running like a girl)

Irene

Een blog om mijn reizen op te kunnen bijhouden. Het lijkt me leuk om anderen op de hoogte te houden met waar ik mee bezig ben en wat ik meemaak. Mijn eerste reis zal naar Rwanda zijn, om het project Mwana Ukundwa (geliefd kind) te kunnen bezoeken. De tweede reis waar ik verslag van zal gaan doen zal gaan over mijn minorperiode in Finland! Ik ga daar 4 maanden studeren aan de University of Eastern Finland, in Kuopio. Superveel zin in!

Actief sinds 01 April 2017